Schortvoort for Life zorgt voor muziek tijdens de tweede editie van Schorvoort Aperitieft
Volledig scherm
Schortvoort for Life zorgt voor muziek tijdens de tweede editie van Schorvoort Aperitieft © RV

Inwoners van Schorvoort aperitieven opnieuw voor hun kot

TurnhoutSchorvoort for Life organiseert op zondag 6 juni de tweede editie van ‘Schortvoort Aperitieft!’. Inwoners kunnen vooraf een pakket bestellen om bubbelgewijs te klinken voor hun woning. De organisatoren zorgen voor wat muziek.

  1. MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraafplaatsen”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraaf­plaat­sen”

    Welkom Sinterklaas, de Gheyntjesworp, de Kerstwensboom op de Grote Markt... en sinds vorig jaar ook de Jokerfeesten. Samen met een groep vrijwilligers organiseert Nik Tuytelaers (59) tal van activiteiten in Turnhout. Hij is dan ook al zestien jaar voorzitter van Toerisme Turnhout vzw. Op professioneel vlak runt Nik een wijnhandel waarmee hij verscheidene Turnhoutse horecazaken van wijn en bubbels voorziet. Aan ons stelt hij zijn stad voor. “Soms denk ik: dju, met deze straat hebben we een kans gemist.”
    Turnhout