Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Inbraak in woning van vrouw die in rusthuis verblijft

 1. Patrick Van Gompel signeert zijn boek bij vriend Ad Hendrickx van stripwinkel Tistjen Dop: “Kan me geen betere plaats inbeelden om te signeren”
  Turnhout

  Patrick Van Gompel signeert zijn boek bij vriend Ad Hendrickx van stripwin­kel Tistjen Dop: “Kan me geen betere plaats inbeelden om te signeren”

  Vtm-journalist Patrick Van Gompel (64) stelde eerder deze week zijn boek ‘Van onze verslaggever ter plaatse’ voor, maar wie een gesigneerd exemplaar wou moest zaterdag afzakken naar stripwinkel Tistjen Dop in Turnhout. Met een lach op het gezicht signeerde hij elk boek. Voor wie het niet wist: volgende zaterdag herhaalt hij zijn signeersessie nog eens.
 2. Vaccinatiecentra Turnhout en Weelde blijven open tot eind december: uitnodigingen voor 65-plussers vertrekken deze week
  Ravels/Baarle-Hertog/Arendonk/Merksplas/Hoogstraten/Rijkevorsel/Turnhout/Oud-Turnhout/Beerse/Vosselaar

  Vaccinatie­cen­tra Turnhout en Weelde blijven open tot eind december: uitnodigin­gen voor 65-plus­sers vertrekken deze week

  De vaccinatiecentra van de eerstelijnszone Kempenland in Turnhout en Weelde blijven nog open tot eind december van dit jaar. De 85-plussers, bewoners van de woonzorgcentra en mensen met een sterk verminderde immuniteit werden al uitgenodigd. Vanaf woensdag volgen de 65-plussers. Het geplande bedankingsfeest voor de vrijwilligers deze week gaat wel gewoon door.