Hot Marijke vorig jaar in de rechtbank van Veurne.
Volledig scherm
PREMIUM
Hot Marijke vorig jaar in de rechtbank van Veurne. © Benny Proot

Hot Marijke weerlegt kritiek Kempense sekswerkers: “Ik wil niet voor de sector spreken, maar sekswerk toelaten is tegenstrijdig met wat in Belgisch Staatsblad staat”

De bekendste sekswerkster van Vlaanderen weerlegt de kritiek van enkele sekswerksters uit de Kempen alsof ze zou optreden voor heel de sector. Ze blijft er ook bij dat hun werk dezer dagen nog altijd levensgevaarlijk is. “Ik wil ook niet voor alle meisjes praten. Ik wil alleen duidelijk maken dat sekswerk toelaten eigenlijk in strijd is met wat er in het Belgisch Staatsblad staat vermeld.”

 1. Drukke heropstart in erotische massagesalons, deel 2: de klanten. “Als je nu mijn temperatuur zou meten, zou ik toch méér dan 36,6° hebben”
  PREMIUM

  Drukke heropstart in erotische massagesa­lons, deel 2: de klanten. “Als je nu mijn tempera­tuur zou meten, zou ik toch méér dan 36,6° hebben”

  “Trek de volgende keer misschien een verpleegsterspakje aan, dat past perfect bij zo’n mondmasker.” Het is maar één van de vele opmerkingen die erotische masseuses tegenwoordig te horen krijgen van hun klanten - vreemdgangers en alleenstaanden - die voor het eerst in bijna drie maanden opnieuw hun salon binnen mogen. Onze reporter Annick Grobben zat een dag in erotisch massagesalon Divina in Paal en sprak er met de uitbaters en de masseuses, maar ook met klanten: "Ik ken iemand wiens 30-jarige collega aan corona is gestorven. Ik mag dan wel hier zijn, ik wil het toch liefst zo veilig mogelijk houden.”
 2. Onze man op bezoek bij de sekswerkers: “Waarom beslist Hot Marijke over heel onze sector? Wij willen veilig werken”
  PREMIUM

  Onze man op bezoek bij de sekswer­kers: “Waarom beslist Hot Marijke over heel onze sector? Wij willen veilig werken”

  Dat sekswerkers weer klanten mogen ontvangen, werd door heel wat vrouwen en mannen op gejuich onthaald. Maar pornoactrice en sekswerkster Hot Marijke ziet nog altijd liever een totaalverbod voor iedereen. Onzin, volgens collega Sandra (42): “Een man die wat ziekjes is, komt heus niet naar hier om eens lekker te vrijen.” Het Laatste Nieuws keek exclusief binnen in de schaars verlichte kamers van een privéhuis.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Sieg De Doncker is besneden en wil taboe doorbreken: "Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over"
  Play
  Club Flo

  Sieg De Doncker is besneden en wil taboe doorbreken: "Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over"