Pieter Vanhoof (Beer 4 Nature) en Gust Hermans (Het Nest) klinken met een HertenHaas op de samenwerking
Volledig scherm
Pieter Vanhoof (Beer 4 Nature) en Gust Hermans (Het Nest) klinken met een HertenHaas op de samenwerking © Jef Van Nooten

Het Nest lanceert nieuw bier HertenHaas: “Om samenwerking met Beer 4 Nature te vieren”

Turnhout/MolBeer 4 Nature in Mol gaat samenwerken met Brouwerij Het Nest. De grotere batches zullen voortaan gebouwd worden in de brouwerij van Het Nest. Om de samenwerking te vieren, lanceren beide brouwers samen een nieuw bier: HertenHaas.

 1. Family Justice Center opent deuren in Geel: “Gezamenlijke aanpak van intrafamiliaal geweld over organisaties heen”
  Geel

  Family Justice Center opent deuren in Geel: “Gezamen­lij­ke aanpak van intrafami­li­aal geweld over organisa­ties heen”

  In Geel, op de locatie van Welzijnszorg Kempen aan de Antwerpseweg, is een Family Justice Center (FJC) voor de Kempense regio donderdag officieel geopend. In zo’n centrum werken hulpverlening, politie en justitie samen onder één dak om de problematiek van intrafamiliaal geweld gecoördineerd aan te pakken. De verschillende partners willen daarmee het verdoken fenomeen sneller en efficiënter behandelen, want onderzoek wijst uit dat slachtoffers van zulk geweld pas na 35 feiten hulp zoeken.
 2. Van Kasteel De Borrekens tot Kasteel Jeanne de Merode: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Van Kasteel De Borrekens tot Kasteel Jeanne de Merode: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de Kempen

  Vlamingen zijn gek op Franse châteaux. Onderweg naar het zuiden van Europa passeren we ze een voor een. Maar ook in ons landje staan er vele mooie kastelen. Met de lente die nu al een tijdje bezig is, groeit ook de hoop op echt fietsweer. Wij stippelden voor de kasteelliefhebbers en de ontdekkende fietsers onder ons een aantal fietsroutes uit langs de kastelen in de Kempen: van Kasteel De Borrekens in Vorselaar tot Kasteel Jeanne de Merode in Westerlo.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.