Slogans op de fietsnietjes in de Warandestraat
Volledig scherm
Slogans op de fietsnietjes in de Warandestraat © Jef Van Nooten

Harley Trapson en Profietsiat: slogans sporen aan om fiets juist te parkeren

De stad Turnhout heeft vijftig verschillende slogans aangebracht op de diefstalveilige fietsnietjes die geplaatst werden in het stadshart. 

0 reacties

 1. Vooruit Turnhout zamelt kinderkleding en speelgoed in: "We laten geen enkel kind in de kou staan”
  Turnhout

  Vooruit Turnhout zamelt kinderkle­ding en speelgoed in: "We laten geen enkel kind in de kou staan”

  Vooruit Turnhout voerde zaterdag 9 oktober actie naar aanleiding van de Werelddag van Verzet tegen Armoede. Net als vorig jaar organiseerde de partij een inzamelactie voor kinderkledij en speelgoed om te schenken aan de Turnhoutse vzw Moeder-Zorg. “Zij zorgen ervoor dat de goederen terecht komen bij de mensen die er het meeste nood aan hebben”, zegt Peter Segers, gemeenteraadslid voor Vooruit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Vaccinatiecentra Turnhout en Weelde blijven open tot eind december: uitnodigingen voor 65-plussers vertrekken deze week
  Ravels/Baarle-Hertog/Arendonk/Merksplas/Hoogstraten/Rijkevorsel/Turnhout/Oud-Turnhout/Beerse/Vosselaar

  Vaccinatie­cen­tra Turnhout en Weelde blijven open tot eind december: uitnodigin­gen voor 65-plus­sers vertrekken deze week

  De vaccinatiecentra van de eerstelijnszone Kempenland in Turnhout en Weelde blijven nog open tot eind december van dit jaar. De 85-plussers, bewoners van de woonzorgcentra en mensen met een sterk verminderde immuniteit werden al uitgenodigd. Vanaf woensdag volgen de 65-plussers. Het geplande bedankingsfeest voor de vrijwilligers deze week gaat wel gewoon door.