Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Mozkito

Hardleerse exhibitionist die al drie keer werd veroordeeld, randt jong meisje (11) aan op fiets

Turnhout/BeerseEen hardleerse exhibitionist uit Turnhout heeft een 11-jarig meisje de stuipen op het lijf gejaagd. De man achtervolgde zijn slachtoffer toen ze van school naar huis fietste. Het kind vluchtte telkens weg, maar tot drie keer toe ging de man haar achterna met zijn auto. “We mogen er niet aan denken wat er was gebeurd als ze geen fietspaadje had kunnen invluchten”, getuigen de ouders van het slachtoffer. De man blijkt al een uitgebreid strafregister te hebben voor zedenfeiten.

  1. Minister van Armoedebestrijding geïnspireerd door proactieve aanpak OCMW Turnhout: "Sterke samenwerking van alle actoren in het veld”
    PREMIUM
    Turnhout

    Minister van Armoedebe­strij­ding geïnspi­reerd door proactieve aanpak OCMW Turnhout: "Sterke samenwer­king van alle actoren in het veld”

    De stad Turnhout ontving tijdens de coronacrisis al 1,2 miljoen euro van de federale overheid om inwoners in armoede proactief op te bellen nog vóór dat ze zelf bij het OCMW moeten aankloppen. Minister van Armoedebestrijding Karine Lalieux (PS) bracht woensdagmiddag een bezoek aan de stad om bij te leren over de bijzondere Turnhoutse werkwijze en inspiratie op te doen voor het federale armoedeplan. “Er hangt nog altijd veel schaamte rond het OCMW. Met deze methode omzeilen we dat.”