Gunter Uwents en juf Mieke.
Volledig scherm
PREMIUM
Gunter Uwents en juf Mieke. © RV

Gunter Uwents toont speurders vandaag hoe hij juf Mieke om het leven bracht: “Maar het mysterie rond het moordwapen blijft”

NoorderwijkIn de woning van Mieke Verlinden (59) wordt vandaag een reconstructie gehouden van de brutale moord die Gunter Uwents (37) pleegde. Maar één vraag zal ook na afloop nog openstaan: waar is het moordwapen? Uwents heeft een locatie aangeduid, maar een zoekactie leverde niets op. De speurders twijfelen of hij de waarheid sprak. Wil de moordenaar wel dat het wapen gevonden wordt?

 1. TERRASTIP. Papaoutai in Ravels: “Je proeft meteen dat het ijs hier met veel liefde gedraaid is”
  PREMIUM
  Ravels

  TERRASTIP. Papaoutai in Ravels: “Je proeft meteen dat het ijs hier met veel liefde gedraaid is”

  Aan het kanaal in Ravels kom je sinds 2019 een bijzondere terrasje tegen: Papaoutai – inderdaad, zoals de hit van Stromae. Het doel van deze gezellige plek volgens de uitbaters? Vakantiegevoel creëren aan het water en alle bezoekers laten wegdromen met een verfrissend drankje, een lokaal biertje of een verse cocktail in de hand. Dat wilden mijn jeugdvriendin en ikzelf graag uittesten.
 2. 24 jeugdploegen strijden maandag voor de hoogste eer tijdens de achtste editie van de ‘Kempencup”
  Voetbal

  24 jeugdploe­gen strijden maandag voor de hoogste eer tijdens de achtste editie van de ‘Kempencup”

  Bij De Kempen wordt alles in gereedheid gebracht voor de ‘Kempencup’. Dit internationale voetbaltornooi voor -12-jarigen is aan zijn achtste editie toe. 24 ploegen komen op maandag 15 augustus in actie. Voor de eerste keer wordt er zaterdag een kwalificatietornooi ingericht waar acht clubs, in twee reeksen van vier, aan deelnemen. De twee winnaars krijgen een wildcard voor het hoofdtornooi.