De Parkwijk wordt gerenoveerd. De zes appartementsblokken aan de Parkring worden gesloopt en maken plaats voor gloednieuwe gebouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Parkwijk wordt gerenoveerd. De zes appartementsblokken aan de Parkring worden gesloopt en maken plaats voor gloednieuwe gebouwen. © Ton Wiggenraad

Grote vernieuwingsoperatie Parkwijk gaat van start

TurnhoutWoonmaatschappij DE ARK en Stad Turnhout starten dit voorjaar met de grote vernieuwingsoperatie van de Parkwijk. Vanaf eind april worden de eerste drie verouderde appartementsblokken aan de Parkring gesloopt om plaats te maken voor gloednieuwe gebouwen die voldoen aan de hedendaagse normen. In de jaren die volgen, zal ook de rest van de buurt systematisch opgeknapt worden. “Het blijft een mooie groene plek om te wonen en trots op te zijn.”

 1. LEKKER LOKAAL. Heerlijke zuiderse smaken van bistro Puur
  PREMIUM
  Turnhout

  LEKKER LOKAAL. Heerlijke zuiderse smaken van bistro Puur

  Bistro Puur in de landelijke omgeving van de Heizijde is de plaats bij uitstek om te genieten van zuiderse smaken in Turnhout. Met de populaire ‘wapas’, tapas met een originele twist, verken je met name de keuken van Spanje, Portugal en Italië, maar hier en daar kom je ook Vlaamse klassiekers tegen. De lekkere hapjes in combinatie met het zonnige weer en een goed aperitiefje gaven ons alvast een waar vakantiegevoel. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.
 2. Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicitatie niet onopgemerkt blijft
  Solliciteren

  Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicita­tie niet onopge­merkt blijft

  Heb je het bedrijf van je dromen gevonden, maar zijn er geen vacatures? Misschien versier je wel een job door je spontaan aan te melden. Je zal meteen opvallen, want als je de enige sollicitant bent zal je cv niet op een grote stapel belanden! Al kan hij wel naar de prullenmand worden verwezen, als je het niet goed aanpakt… Jobat.be ging op zoek naar verzamelde tips om je kans op een positieve reactie te vergroten.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?