Een deel van de oude bakkerij dat een nieuwe invulling zoekt.
Volledig scherm
Een deel van de oude bakkerij dat een nieuwe invulling zoekt. © Foto Ton Wiggenraad

Gezocht: idee voor ex-bakkerij en park

TURNHOUTSlim Turnhout NV lanceert een open oproep om in een voormalige bakkerij en een aanpalend park in de Diksmuidestraat een project voor de buurt op te starten dat maximaal vijf jaar zal lopen. Kandidaten kunnen tot begin volgend jaar voorstellen indienen. De rij huizen die nu nog voor de oude bakkerij en de tuin staan, verdwijnen begin 2018.

 1. Vosselaar Voor Vosselaar zamelt bijna 5.000 euro in voor koppel dat hele hebben en houden kwijtspeelde in brand: “We zijn iedereen enorm dankbaar”
  PREMIUM
  vosselaar

  Vosselaar Voor Vosselaar zamelt bijna 5.000 euro in voor koppel dat hele hebben en houden kwijtspeel­de in brand: “We zijn iedereen enorm dankbaar”

  De inwoners van Vosselaar hebben opnieuw hun warm hart getoond. Nadat een zware brand de woning van Luc Wouters en Christine Van Hove in februari verwoestte, startte het actiecomité Vosselaar Voor Vosselaar al snel een inzamelactie. Die heeft uiteindelijk het mooie bedrag van 4.788 euro opgeleverd. “Dit toont nog maar eens wat voor een warme gemeente Vosselaar is”, glunderen Luc en Christine.
 2. Aftellen naar 8 mei: bij deze 10 restaurants in de regio kan je al zeker terecht voor dat langverwachte terrasje
  PREMIUM
  Kempen-Mechelen

  Aftellen naar 8 mei: bij deze 10 restau­rants in de regio kan je al zeker terecht voor dat langver­wach­te terrasje

  Heel België kijkt reikhalzend uit naar zaterdag 8 mei. Vanaf dan mogen we met onze kleine bubbel van vier weer genieten op de terrasjes, al moet de horeca verplicht sluiten om 22 uur. Maar na zoveel maanden onze favoriete restaurants te moeten missen, kan zelfs dat het plezier niet bederven. Voor wie nog geen reservatie heeft gemaakt, geven we hier alvast tien adresjes mee voor een gezellige avond op het terras. Smakelijk!
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”