Illustratiebeeld politie
Volledig scherm
Illustratiebeeld politie © Politie.nl

Geseinde man met drugs en wapens betrapt na ongeval

Baarle-HertogDe politie heeft een Belg aangehouden die in Baarle-Nassau een ongeval had veroorzaakt. De man probeerde weg te vluchten voor de politie. In zijn auto lagen wapens en drugs.

 1. Stad moet op zoek naar nieuwe concessionaris voor Stadsboerderij: “Het vertrouwen was zoek”
  Turnhout

  Stad moet op zoek naar nieuwe concessio­na­ris voor Stadsboer­de­rij: “Het vertrouwen was zoek”

  De stad Turnhout zet de concessie van vzw De Troef voor de Stadsboerderij met onmiddellijke ingang stop. Sinds anderhalf jaar geleden ‘boer Jeroen’ werd ontslagen, kwamen er bij de stad heel wat klachten binnen van de gebruikers van de zelfoogsttuin. De poging om het vertrouwen tussen alle partijen te herstellen, draaide uiteindelijk op niets uit. “De visies van de stad en De Troef over de Stadsboerderij zijn niet te verenigen”, klinkt het.
 2. Duizend Kempische handen herstellen overstroomd dorp Prayon in Wallonië: “Hulp is nu meer dan ooit nodig”
  Turnhout/Oud-Turnhout/Beerse/Vosselaar

  Duizend Kempische handen herstellen over­stroomd dorp Prayon in Wallonië: “Hulp is nu meer dan ooit nodig”

  Het Waalse Prayon, een deelgemeente van Trooz in de provincie Luik, mag op 16 oktober een heuse hulpbrigade uit de Turnhoutse stadsregio verwachten. Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar gaan er namelijk samen met Kempische bedrijven en vrijwilligers aan de slag om hulp te bieden nadat het dorp vernield werd door de overstromingen van midden juli.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 4. Herenthoutse Amber (23) zit in finale Regi Academy: “Dit had ik nooit verwacht, tot voor kort was de douche mijn podium en de shampoo mijn publiek”
  PREMIUM
  Herenthout

  Herenthout­se Amber (23) zit in finale Regi Academy: “Dit had ik nooit verwacht, tot voor kort was de douche mijn podium en de shampoo mijn publiek”

  Amber Klockaerts. Met zo'n naam, dan kan het niet anders dat deze meid een stem als een klok heeft. En of ze dat bewijst dezer dagen. Amber schittert in het VTM-programma Regi Academy en schopte het tot de finale die volgende week plaatsvindt. “Hoe dichter het komt, hoe harder de kriebels opsteken”, vertelt de Herenthoutse nachtegaal.