Deze vaten met chemisch drugsafval werd achtergelaten op de oprit van een woning in de Dombergstraat
Volledig scherm
Deze vaten met chemisch drugsafval werd achtergelaten op de oprit van een woning in de Dombergstraat © Parket Antwerpen

Drugsbende geklist nadat ze afval dumpen op oprit van woning: “264.000 euro in beslag genomen bij huiszoekingen”

Turnhout/Vosselaar/Heusden-ZolderDe onderzoeksrechter in Turnhout heeft drie mannen aangehouden voor hun betrokkenheid bij een drugslab en het dumpen van drugs. Het gaat om dertigers uit Vosselaar en Heusden-Zolder. Ze konden opgespoord worden nadat op 22 oktober drugsafval gedumpt werd op de oprit van een woning in de Dombergstraat in Turnhout.

  1. Pilootproject waarbij ex-verslaafden patiënten met een verslaving helpen krijgt vervolg in Kempense ziekenhuizen: “Hier ben ik echt als mens geholpen”
    geel/mol/herentals/turnhout

    Pilootpro­ject waarbij ex-verslaaf­den patiënten met een verslaving helpen krijgt vervolg in Kempense ziekenhui­zen: “Hier ben ik echt als mens geholpen”

    De directeurs van de vier Kempense ziekenhuizen hebben vrijdag een overeenkomst ondertekend om hun samenwerking met de Verslavingskoepel Kempen rond de innovatieve aanpak van verslavingen te verlengen. Sinds enkele jaren worden verslaafden die in hun ziekenhuizen belanden bijgestaan door mensen die zelf ooit een verslaving hebben doorgemaakt. Die aanpak is een succes.