Toon Verheijen
Volledig scherm
© Toon Verheijen

Dieven stelen batterijen bij autogarage

 1. Gemeente en 't Kadeeke slaan handen in elkaar voor nieuwe kinderopvang in voormalig Fluviuskantoor: "De nood aan extra plaatsen is enorm hoog”
  Vosselaar

  Gemeente en 't Kadeeke slaan handen in elkaar voor nieuwe kinderop­vang in voormalig Fluviuskan­toor: "De nood aan extra plaatsen is enorm hoog”

  Kinderdagverblijf 't Kadeeke verhuist tegen de zomer zijn tweede locatie in de Sint-Jozefstraat naar het voormalige Fluviuskantoor in de Nijverheidsstraat, dat sinds vorig jaar eigendom is van de gemeente. Het lokale bestuur en het kinderdagverblijf willen zo extra plaatsen creëren om meer kindjes tussen 0 en 3 jaar oud op te vangen. “Met deze zestien nieuwe plekjes hopen we toch een twintigtal ouders blij te maken”, zegt schepen voor Kinderopvang Inge Van Goubergen (CD&V).
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.