JHM
Volledig scherm
© JHM

Dieven stelen 18 laptops bij vzw Blenders

1 reactie

 • Lia Schuijt

  2 jaar geleden
  Hoe kunnen die inbrekers daar ongezien binnen komen en hoe kan het dat laptops voor het grijpen lagen? Die horen achter slot en grendel.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Reguliere zorg in Kempense ziekenhuizen blijft gegarandeerd tijdens opschaling naar fase 2A
  Turnhout/Mol/Geel/Herentals

  Reguliere zorg in Kempense ziekenhui­zen blijft gegaran­deerd tijdens opschaling naar fase 2A

  De vier ziekenhuizen van Ziekenhuisnetwerk Kempen schakelen vanaf dinsdag 6 april over naar fase 2A van het spreidingsplan van de federale overheid. Toch zou de dringende zorg daardoor niet in het gedrang komen en zullen raadplegingen en behandelingen kunnen verlopen zoals gepland. Niet-dringende operaties worden mogelijk wel uitgesteld, maar de ziekenhuizen proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren