Ook Hema kreeg de dievegge op bezoek
Volledig scherm
Ook Hema kreeg de dievegge op bezoek © Jef Van Nooten

Dievegge pleegt diefstallen in acht Turnhoutse winkels

TurnhoutEen winkeldievegge uit Turnhout is tot een autonome probatiestraf van 2 jaar veroordeeld voor een reeks winkeldiefstallen. Ze stal ondermeer bh’s en een smartphone.

 1. Grote vernieuwingsoperatie Parkwijk gaat van start
  PREMIUM
  Turnhout

  Grote vernieu­wings­ope­ra­tie Parkwijk gaat van start

  Woonmaatschappij DE ARK en Stad Turnhout starten dit voorjaar met de grote vernieuwingsoperatie van de Parkwijk. Vanaf eind april worden de eerste drie verouderde appartementsblokken aan de Parkring gesloopt om plaats te maken voor gloednieuwe gebouwen die voldoen aan de hedendaagse normen. In de jaren die volgen, zal ook de rest van de buurt systematisch opgeknapt worden. “Het blijft een mooie groene plek om te wonen en trots op te zijn.”
 2. Reguliere zorg in Kempense ziekenhuizen blijft gegarandeerd tijdens opschaling naar fase 2A
  Turnhout/Mol/Geel/Herentals

  Reguliere zorg in Kempense ziekenhui­zen blijft gegaran­deerd tijdens opschaling naar fase 2A

  De vier ziekenhuizen van Ziekenhuisnetwerk Kempen schakelen vanaf dinsdag 6 april over naar fase 2A van het spreidingsplan van de federale overheid. Toch zou de dringende zorg daardoor niet in het gedrang komen en zullen raadplegingen en behandelingen kunnen verlopen zoals gepland. Niet-dringende operaties worden mogelijk wel uitgesteld, maar de ziekenhuizen proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?