Dienstencentrum De Schoor in Schorvoort
Volledig scherm
Dienstencentrum De Schoor in Schorvoort © Jef Van Nooten

Dienstencentrum De Schoor start met peuterspeelpunt

TurnhoutDienstencentrum De Schoor in Schorvoort krijgt een peuterspeelpunt. Ouders en grootouders kunnen er iedere woensdagvoormiddag met hun jonge kinderen naartoe.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Oplichters stelen 8.000 euro, al het spaargeld van François (89): “Ik klus nog elke dag bij als koerier. En plots heb ik niks meer”
  PREMIUM

  Oplichters stelen 8.000 euro, al het spaargeld van François (89): “Ik klus nog elke dag bij als koerier. En plots heb ik niks meer”

  Elke dag klust François Vissers (89), ondanks zijn leeftijd, nog bij als koerier bij een transportbedrijf. Om zijn mager pensioentje wat aan te vullen en om rond te komen iedere maand. Nu is de man in één klap bijna al zijn spaargeld kwijt. Hij werd vrijdag opgelicht door valse bankmedewerkers. “Mijn zuurverdiende centjes. Alles in één klap weg”, zucht François. En zeggen dat de dag eigenlijk perfect begon...” Zo listig en doortrapt ging ze te werk.
  Turnhout