Steffi van de Sande van brasserie De Louis (en De Flor in Beerse) met de kinderbakdozen.
Volledig scherm
Steffi van de Sande van brasserie De Louis (en De Flor in Beerse) met de kinderbakdozen. © Toon Verheijen

De Louis lanceert de kinderbakdoos: “Ideaal voor slechter weer en kinderen die graag mee koken”

Turnhout/BeerseSteffi Van de Sande, die samen met Piet-Hein van Spaendonck brasserie De Flor en De Louis in Turnhout uitbaat, verkoopt sinds deze week de ‘kinderbakdoos’. Kinderen kunnen samen met hun ouders aan de slag gaan in de keuken. Deze week staat alles in het teken van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.

 1. Brasserie Flor schenkt ook in harde tijden voor horeca nog maaltijden aan voedselbedeling: “Ze hebben er nog meer nood aan dan vroeger”
  PREMIUM
  Beerse/Turnhout

  Brasserie Flor schenkt ook in harde tijden voor horeca nog maaltijden aan voedselbe­de­ling: “Ze hebben er nog meer nood aan dan vroeger”

  Zelfs in deze donkere tijden blijven ze zich bij brasserie Flor uit Beerse en Louis in Turnhout inzetten voor de minderbedeelden. Voor elke 250 euro aan bestellingen, wordt er één maaltijd opzij gezet voor vzw De Watertoren die de voedselbedeling doet in Beerse. “We werken al een tijdje met hen samen en we wilden dat niet zomaar opzij schuiven”, zegt Piet-Hein Van Spaendonck. Ondanks corona trouwens bruisen de zaakvoerders nog op plannen met een nieuwe zaak én een eigen moestuin in Turnhout.
 2. Kempense Groep Kenis stapt in carsharingproject: “Nog op zoek naar staanplaatsen voor deelauto’s in heel de Kempen”
  PREMIUM
  Turnhout/Vosselaar

  Kempense Groep Kenis stapt in carsharing­pro­ject: “Nog op zoek naar staanplaat­sen voor deelauto’s in heel de Kempen”

  Niet iedereen wil of kan geld uitgeven aan een eigen wagen, maar in onze maatschappij is een auto bijna onmisbaar. Carsharing is daarom de laatste jaren enorm populair geworden. Groep Kenis, die sterk verankerd is in de Kempen, stapt nu mee in het verhaal. Samen met nog negen andere lokale spelers kwam zo het project Share4Mobility tot stand, een deelwagenproject dat in heel België beschikbaar is, maar die uitsluitend met lokale autodealers werkt.
 1. 300 feestvierders stuiven weg wanneer politie illegale rave stillegt in Londen
  Play
  covid-19

  300 feestvier­ders stuiven weg wanneer politie illegale rave stillegt in Londen

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen