Jeroen Ooms bij de Frakstok in café Barzoen.
Volledig scherm
Jeroen Ooms bij de Frakstok in café Barzoen. © Jef Van Nooten

De Frakstok verzamelt warme kledij: “Wie het nodig heeft, kan zomaar jas of sjaal meenemen”

Wie warme kledij op overschot heeft, kan die de komende weken kwijt aan één van de zes ‘Frakstokken’ die her en der in de stad Turnhout zijn geplaatst. Mensen die het financieel moeilijk hebben, kunnen er zomaar een ‘frak’, muts of sjaal meenemen. “Tegelijk zijn de frakstokken een wegwijzer naar armoedeorganisaties”, klinkt het bij de initiatiefnemers.

0 reacties

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek