Lieve Van de Walle, Patrick Stoop en Najim Einauan van C-lever.org met gedeputeerde Kathleen Helsen, voorzitter van APB cultuurhuis de Warande.
Volledig scherm
Lieve Van de Walle, Patrick Stoop en Najim Einauan van C-lever.org met gedeputeerde Kathleen Helsen, voorzitter van APB cultuurhuis de Warande. © Provincie Antwerpen

Cultuurhuis De Warande wordt vanaf 1 september geleid door extern directieteam

TurnhoutHet cultuurhuis De Warande in Turnhout zal vanaf 1 september geleid worden door een multidisciplinair team. De opdracht is toegewezen aan C-lever.org. Zij nemen de leiding over van Annelies Nagels en Mieke Mermans die het provinciaal cultuurhuis tijdens de coronaperiode hebben geleid.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Coalitie is meerderheid kwijt: LB18 trekt stekker uit samenwerking met N-VA en Groen
  Oud-Turnhout

  Coalitie is meerder­heid kwijt: LB18 trekt stekker uit samenwer­king met N-VA en Groen

  LB18 maakt in Oud-Turnhout niet langer deel uit van het gemeentebestuur. De partij besliste om uit de coalitie met N-VA en Groen te stappen. Door die beslissing heeft de coalitie in principe geen meerderheid meer, want N-VA en Groen hebben samen maar 11 van de 23 zetels. De minderheidscoalitie rekent nu op de steun van twee CD&V pluS-raadsleden om agendapunten toch goedgekeurd te krijgen.