Jeugdhuis Wollewei in Turnhout
Volledig scherm
Jeugdhuis Wollewei in Turnhout © Ton Wiggenraad

Corona nekt Jeugdhuis Wollewei: vijf van de zeven werknemers ontslagen

TurnhoutJeugdhuis Wollewei uit Turnhout, het oudste jeugdhuis van het land, zit in financieel slechte papieren. In een poging het tij te keren, worden vijf van de zeven werknemers op straat gezet. Door de inkrimping van het personeelsbestand zal het jeugdhuis in de toekomst minder activiteiten kunnen organiseren. “Maar een sluiting van het jeugdhuis is niet aan de orde”, zegt Stijn Bohez.

  1. HUIZENJACHT. De Antwerpse stationsbuurt, de mooiste toegangspoort tot de Koekenstad: “Een tweeslaapkamerappartement kost je hier 200.000 euro”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. De Antwerpse stations­buurt, de mooiste toegangs­poort tot de Koekenstad: “Een tweeslaap­ka­mer­ap­par­te­ment kost je hier 200.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: de stationsbuurt in Antwerpen. “Misschien wel de meest bereikbare buurt van Antwerpen, en je hebt hier álles.”
    Antwerpen