Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Controle op overlastplaats leidt tot opheldering inbraak school: “Opgepakte jongeren stalen niet veel eerder geldkoffer in school”

TurnhoutDe Politie Regio Turnhout heeft dinsdagavond drie jongeren opgepakt. Dat gebeurde bij de controle van een overlastgevoelige plaats in het centrum van Turnhout. De jongeren waren in het bezit van een hoeveelheid drugs en hadden ook een geldkoffertje bij zich. Het drietal werd meegenomen naar het politiecommissariaat.

 1. Schorvoort mag dromen van behoud Aa-vallei: 300 woningen worden wellicht elders in gehucht gebouwd
  Turnhout

  Schorvoort mag dromen van behoud Aa-val­lei: 300 woningen worden wellicht elders in gehucht gebouwd

  Het Turnhoutse wijkcomité Schorvoort 2020 heeft een belangrijke slag thuis gehaald. Het ziet er naar uit dat er toch geen 300 woningen gebouwd zullen worden in de Aa-vallei. Het protest van inwoners viel lang in dovemansoren, maar ook een onafhankelijk expert concludeert nu dat het onverantwoord is om te bouwen in de Aa-vallei. Als alternatief wordt nu overwogen om de woningen niet in de Aa-vallei te bouwen, maar in de kern van het gehucht en op de gronden van voetbalclub White Star.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.