Michaël en Raphaël in zaal Futur waar ze hun nieuw concept lanceren
Volledig scherm
Michaël en Raphaël in zaal Futur waar ze hun nieuw concept lanceren © RV

Club Après wordt volwassen versie van Wolf Club: “Terug met de collega’s op de dansvloer, zalig”

TurnhoutRaphaël Van Reusel, Ian Christens en Michaël Cordie lanceren vanaf vrijdag voor de eerste keer hun nieuwe afterwork Club Après in zaal Futur in Turnhout. Met de nodige aankleding, een speciale drankenkaart en dj’s willen ze op vrijdagavonden de werkende Kempenaar op een sfeervolle manier het weekend laten ingaan. Zeg maar een volwassen versie van het jongerenevent Wolf Club dat Ian en Raphaël al vijf jaar organiseren. 

 1. Kempen kleurt roder en roder: Geel kent meeste besmettingen op twee weken gevolgd door Turnhout, Mol en Hoogstraten
  Kempen

  Kempen kleurt roder en roder: Geel kent meeste besmettin­gen op twee weken gevolgd door Turnhout, Mol en Hoogstra­ten

  De coronacijfers in de Kempen blijven stijgen. Geel kende de voorbije twee weken iets meer dan 1.200 besmettingen waarvan alleen donderdag al 140. Turnhout (921), Mol (895), Hoogstraten (721) en Kasterlee (716) vervolledigen de top 5. De stijging is wel het minst sterk in Turnhout (83 procent ten opzichte van de periode ervoor. Heel wat steden en gemeenten hebben nog voor het overlegcomité beslist om evenementen af te gelasten of af te slanken.
 2. De Kempen stopt de samenwerking met trainer Tom Moons: “Ik had dit niet zien aankomen”
  Voetbal derde nationale B

  De Kempen stopt de samenwer­king met trainer Tom Moons: “Ik had dit niet zien aankomen”

  Het bestuur van De Kempen heeft zaterdagavond, na de 5-0-nederlaag op het veld van KFC Nijlen, beslist om de samenwerking met trainer Tom Moons stop te zetten. Ook T2 Werner Eykens maakt niet langer deel uit van de sportieve staf. In afwachting van een opvolger zal Paul Vets de trainingen leiden. De Kempische fusieclub prijkt in derde nationale B met zes punten op een voorlaatste plaats.