Carolien Van Looy in 2013 tijdens een uitstap met haar dochtertje in Brugge. Van Looy mocht soms al een dag de gevangenis verlaten.
Volledig scherm
Carolien Van Looy in 2013 tijdens een uitstap met haar dochtertje in Brugge. Van Looy mocht soms al een dag de gevangenis verlaten. © Foto JVN

Carolien met enkelband naar huis

TURNHOUTCarolien Van Looy (28) heeft de gevangenis verlaten met een enkelband. Acht jaar geleden vermoordde ze in café Ministerie in Turnhout Priscilla Nuyts (25). Carolien heeft alles samen zes en een half jaar in de cel gezeten. "Haar vrijlating is een slag in ons gezicht", vindt Priscilla's stiefvader Danny Vervecken.

  1. Herenthoutse Amber (23) zit in finale Regi Academy: “Dit had ik nooit verwacht, tot voor kort was de douche mijn podium en de shampoo mijn publiek”
    PREMIUM
    Herenthout

    Herenthout­se Amber (23) zit in finale Regi Academy: “Dit had ik nooit verwacht, tot voor kort was de douche mijn podium en de shampoo mijn publiek”

    Amber Klockaerts. Met zo'n naam, dan kan het niet anders dat deze meid een stem als een klok heeft. En of ze dat bewijst dezer dagen. Amber schittert in het VTM-programma Regi Academy en schopte het tot de finale die volgende week plaatsvindt. “Hoe dichter het komt, hoe harder de kriebels opsteken”, vertelt de Herenthoutse nachtegaal.