Carolien Van Looy in 2013 tijdens een uitstap met haar dochtertje in Brugge. Van Looy mocht soms al een dag de gevangenis verlaten.
Volledig scherm
Carolien Van Looy in 2013 tijdens een uitstap met haar dochtertje in Brugge. Van Looy mocht soms al een dag de gevangenis verlaten. © Foto JVN

Carolien met enkelband naar huis

TURNHOUTCarolien Van Looy (28) heeft de gevangenis verlaten met een enkelband. Acht jaar geleden vermoordde ze in café Ministerie in Turnhout Priscilla Nuyts (25). Carolien heeft alles samen zes en een half jaar in de cel gezeten. "Haar vrijlating is een slag in ons gezicht", vindt Priscilla's stiefvader Danny Vervecken.

  1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
    Independer

    Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

    Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.