De gerenoveerde villa met parktuin in Turnhout
Volledig scherm
PREMIUM
De gerenoveerde villa met parktuin in Turnhout © Hillewaere Vastgoed

BINNENKIJKEN in een landhuis van 1,75 miljoen euro met zeldzame parktuin van 2 hectare

TurnhoutOp zoek naar een nieuw stulpje? Dan is dit unieke landhuis in Turnhout misschien wel iets voor jou. Vraagprijs: 1,75 miljoen euro. Voor die prijs krijg je er behalve een gerenoveerde villa ook een uitzonderlijke parktuin van ruim 2 hectare bij. “Een dergelijke, volgroeide parktuin is een ware zeldzaamheid.”

 1. Speedpedelecs rijden voortaan verplicht op fietspad in Visbeekstraat en Grotenhoutlaan
  Vosselaar

  Speedpede­lecs rijden voortaan verplicht op fietspad in Visbeeks­traat en Grotenhout­laan

  Speedpedelecs zijn nog een relatief nieuwe categorie voertuigen in het verkeer. In het verkeersreglement vallen ze onder de categorie bromfietsen en zijn er specifieke verkeersborden voorzien, met het symbool van een bromfiets en de letter P. Die verkeersborden zijn nu op advies van de fietsorganisatie Fietsberaad ook aangebracht in de Visbeekstraat en de Grotenhoutlaan. De borden geven aan dat speedpedelecs er verplicht op het fietspad moeten rijden.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.