snelheidscontrole stock
Volledig scherm
snelheidscontrole stock © rv

Auto raast met 95 km/uur door centrum

TurnhoutDe politie in Turnhout heeft vrijdagavond 36 bestuurders betrapt op overdreven snelheid tijdens controles in Kasterlee, Lille, Turnhout en Vosselaar. Eén van de chauffeurs reed 95 km/uur waar slechts 50 km/uur is toegestaan.

 1. Keizershof pakt na drie jaar uit met tweede editie Summer Sessions aan de Warande: “We blijven geloven in het potentieel van dit festival”
  Turnhout

  Keizershof pakt na drie jaar uit met tweede editie Summer Sessions aan de Warande: “We blijven geloven in het potentieel van dit festival”

  De eerste editie in 2019 was qua opkomst een tegenvaller, maar de organisatoren van Summer Sessions blijven geloven in het concept. Op 5, 6 en 7 augustus komen Soulsister, Bart Peeters en Clouseau naar het centrum van de stad voor de tweede editie van het driedaags festival. “Vooral de reacties van de muzikanten deden ons geloven dat er potentieel is”, vertellen Wlad en Kim.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.