Gynaecoloog Ben V.R.
Volledig scherm
PREMIUM
Gynaecoloog Ben V.R. © RV

Acht vrouwen staan oog in oog met gynaecoloog (58) die verdacht wordt van verkrachting: “Toen ze dacht dat consultatie was afgelopen, moest ze op handen en knieën op tafel gaan zitten”

TurnhoutHij liet zijn patiënten op handen en knieën plaatsnemen, en probeerde vervolgens een orgasme op te wekken. In totaal acht vrouwen dienden klacht in tegen gynaecoloog Ben V.R. (58). Hij riskeert nu 5 jaar cel voor verkrachting van die vrouwen. “Natuurlijk ga ik met mijn vingers in de vagina van vrouwen”, roept hij zijn onschuld uit. Bij de verschillende slachtoffers kwamen in de rechtbank van Turnhout gelijkaardige verhalen naar boven.

  1. Straatverlichting uit, fietsverlichting aan: "Politie gaat extra controleren”
    Turnhout

    Straatver­lich­ting uit, fietsver­lich­ting aan: "Politie gaat extra controle­ren”

    De komende twee weken gaat de straatverlichting ’s nachts gefaseerd uit in Turnhout, te beginnen maandagavond op en rond de Grote Markt. De stad benadrukt dat het levensbelangrijk is om jezelf zichtbaar te maken wanneer de straatverlichting uit gaat en de politie zal ook extra controleren op fietsverlichting. Wie zonder aangestoken fietslichten rijdt en ouder dan 16 jaar oud is, krijgt een boete van 58 euro.