Een van de evenementen is de communie van een telg uit de Davidson-familie, Harley. De knaap doet dit weekend zijn communie en het was zijn grote wens om begeleid te worden door zo veel mogelijk motards op hun - jawel - Harley Davidson.
Volledig scherm
Een van de evenementen is de communie van een telg uit de Davidson-familie, Harley. De knaap doet dit weekend zijn communie en het was zijn grote wens om begeleid te worden door zo veel mogelijk motards op hun - jawel - Harley Davidson. © VIER

400 motards en 150 trucks: verkeerschaos dreigt door gelijktijdige evenementen, waaronder de communie van Harley Davidson uit Don’t Worry Be Happy

Wie zaterdag in of rond Turnhout moet zijn met de wagen houdt best rekening met flinke vertraging. Twee gelijktijdige evenementen zullen er extra verkeersdrukte veroorzaken. “Enerzijds is er de Truckrun voor Kinderen, anderzijds zullen 400 motorrijders op Harley Davidson van het tv-programma ‘Don’t Worry Be Happy’ begeleiden naar zijn communie”, waarschuwt de politie in Turnhout.

0 reacties

 1. Stadsregio maakt werk van ambitieus mobiliteitsplan: “Aantal verplaatsingen met auto moet 25 procent naar beneden”
  Stadsregio Turnhout

  Stadsregio maakt werk van ambitieus mobili­teits­plan: “Aantal verplaat­sin­gen met auto moet 25 procent naar beneden”

  De vier gemeenten van Stadsregio Turnhout willen de mobiliteit in de stadsregio grondig aanpakken. Het streefdoel is dat het aantal verplaatsingen met fiets of bus tegen 2035 verdubbelt. Het aantal verplaatsingen met de auto moet dan weer met een kwart naar beneden. “Dit moet meer gezelligheid in de straten en winkelgebieden creëren”, klinkt het.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech