Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © photo_news

35 minuten file op E34 richting Antwerpen door ongeval ter hoogte van Turnhout-West

 1. De Kempen van oud-motorcrosser Joël Smets (53): “Ik reisde de hele wereld rond, maar om je mijn favoriete plek te tonen, moeten we naar Dessel”
  PREMIUM

  De Kempen van oud-motorcros­ser Joël Smets (53): “Ik reisde de hele wereld rond, maar om je mijn favoriete plek te tonen, moeten we naar Dessel”

  Van Amerika tot Japan en van Noorwegen tot Zuid-Afrika: als veelvoudig wereldkampioen motorcross kwam Joël Smets (53) al op de meest adembenemende plekken van onze planeet. En toch keert hij elke keer terug naar zijn geliefde Kempen. Met vurig enthousiasme en talrijke weetjes neemt hij ons dan ook graag mee naar zijn favoriete plekjes. “Deze zandgrond heeft mij gevormd tot de persoon die ik vandaag ben.”
  Dessel
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.