Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

2 jaar cel voor sjoemelende beleggingsadviseur uit Turnhout

TurnhoutBeleggingsmakelaar Eric V.D.T. uit Turnhout is tot een gevangenisstraf van 2 jaar veroordeeld voor zijn aandeel in een groot dossier van beleggingsfraude. De slachtoffers verloren daarbij in totaal meer dan 3 miljoen euro. Het spilfiguur van de fraude vliegt 4 jaar achter de tralies.

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. “Als ik de kans had gekregen om hem neer te steken, had ik dat zeker gedaan”: Vrouw (44) riskeert voorwaardelijke straf voor poging tot doodslag
  PREMIUM
  Turnhout

  “Als ik de kans had gekregen om hem neer te steken, had ik dat zeker gedaan”: Vrouw (44) riskeert voorwaarde­lij­ke straf voor poging tot doodslag

  Een 44-jarige vrouw uit Turnhout moest zich voor de rechtbank verantwoorden voor poging tot doodslag op haar (ex-)partner. Volgens haar advocaat sloegen de stoppen door toen ze van de man te horen kreeg dat ze haar boeltje moest pakken. Dat ze even voordien te veel gedronken had op een communiefeest, speelde ook mee volgens de raadsman.