Het opsporingsbericht voor Kiara Hannes
Volledig scherm
Het opsporingsbericht voor Kiara Hannes © Politie Regio Turnhout

14-jarige Kiara al sinds Nieuwjaar vermist

TurnhoutPolitie en parket zijn op zoek naar de 14-jarige Kiara Hannes. Het meisje is al sinds nieuwjaarsdag vermist. Ze werd het laatst gezien aan het station in Turnhout.

 1. Michelinsterren in de Kempen: deze zaken zijn het neusje van de zalm op culinair vlak volgens Michelin
  PREMIUM
  Turnhout/Geel/Lichtaart/Hulshout

  Michelin­ster­ren in de Kempen: deze zaken zijn het neusje van de zalm op culinair vlak volgens Michelin

  Alex Verhoeven en zijn team haalden afgelopen week met restaurant Hert in Turnhout een eerste Michelinster binnen. Een redelijk succesverhaal om dat in enkele jaren te kunnen verwezenlijken. Maar Hert is lang niet het enige sterrenrestaurant in de Kempen. Met La Belle in Geel, De Pastorie in Lichtaart (Kasterlee) en Hof ter Hulst in Hulshout zijn er nog drie. Wij zetten ze voor u op een rij. Een stukje geschiedenis, hoe lang hebben ze al een ster en wat kost zo’n middag of avond uit?
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.