Sheila (28) en Yoke (19). Yoke kwam zaterdagavond om het leven bij een zwaar ongeval in Tielt-Winge.
Volledig scherm
PREMIUM
Sheila (28) en Yoke (19). Yoke kwam zaterdagavond om het leven bij een zwaar ongeval in Tielt-Winge. © Joris Smets

Yoke (19) maakt fatale crash op weg naar braderij, vrienden in shock: “Laat alstublieft iets weten, dit kan niet waar zijn”

Tremelo/Tielt-WingeOp de Tiensesteenweg in Tielt-Winge is zaterdagavond Yoke De Boeck (19) om het leven gekomen. De jonge bestuurder had na een avondje Rock Werchter op vrijdag een dag later opnieuw afgesproken met collega’s en was op weg naar de braderie in Tremelo. Het nieuws van zijn overlijden komt onwezenlijk hard aan. “Sinds kort had hij weer last van nierstenen. Kreeg hij plots een pijnscheut in de auto en was hij daarom verstrooid?”, vraagt vriendin Sheila (28) zich af.

 1. Van juwelen en handtassen van eigen bodem tot een boottocht op de Dijle: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Mechelen
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van juwelen en handtassen van eigen bodem tot een boottocht op de Dijle: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Mechelen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van juwelen en handtassen van eigen bodem in Lier tot een boottocht op de Dijle in Mechelen: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 1. Op zoek naar het geheim van Mechelen, de enige winkelstad waar net minder leegstand is: “Investeren is de boodschap — soms tot frustratie van de Mechelaar”
  PREMIUM
  Mechelen

  Op zoek naar het geheim van Mechelen, de enige winkelstad waar net minder leegstand is: “Investeren is de boodschap — soms tot frustratie van de Mechelaar”

  Overal neemt de leegstand in de shoppingstraten toe, behalve op één plek. Terwijl in alle centrumsteden het aantal winkels daalde, kwamen er in Mechelen bij. Wij gingen in de winkeldriehoek in de binnenstad op zoek naar de ingrediënten van dat succesrecept en stelden de vraag of dat ook lekker blijft lopen.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.