Sheila (28) en Yoke (19). Yoke kwam zaterdagavond om het leven bij een zwaar ongeval in Tielt-Winge.
Volledig scherm
PREMIUM
Sheila (28) en Yoke (19). Yoke kwam zaterdagavond om het leven bij een zwaar ongeval in Tielt-Winge. © Joris Smets

Yoke (19) maakt fatale crash op weg naar braderij, vrienden in shock: “Laat alstublieft iets weten, dit kan niet waar zijn”

Tremelo/Tielt-WingeOp de Tiensesteenweg in Tielt-Winge is zaterdagavond Yoke De Boeck (19) om het leven gekomen. De jonge bestuurder had na een avondje Rock Werchter op vrijdag een dag later opnieuw afgesproken met collega’s en was op weg naar de braderie in Tremelo. Het nieuws van zijn overlijden komt onwezenlijk hard aan. “Sinds kort had hij weer last van nierstenen. Kreeg hij plots een pijnscheut in de auto en was hij daarom verstrooid?”, vraagt vriendin Sheila (28) zich af.

  1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
    Mijnenergie

    Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

    De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.