De gemeente Tremelo wil “klantgerichter” werken, je kan op afspraak naar het gemeentehuis komen
Volledig scherm
De gemeente Tremelo wil “klantgerichter” werken, je kan op afspraak naar het gemeentehuis komen © Vertommen

Voorlopig geen ondergrondse glasbollen in Tremelo. Gemeentehuis zal in de toekomst op afspraak kunnen openen.

Open Vld Tremelo-Baal zag op voorbije gemeenteraad twee van hun voorstellen op korte termijn afgeketst. Ze vroegen onder andere de plaatsing van ondergrondse glascontainers om de hinder van sluikstorters te beperken, dit werd als een optie voor de toekomst bekeken. Fractieleider Elynn Van Uffel betreurde dit gegeven, schepen Nick De Rijck (N-VA) nuanceerde het één en ander.

  1. Zorg Leuven vaccineert medewerkers en vrijwilligers tegen seizoensgriep: “Aantal inschrijvingen steeg van 503 naar 728”
    Leuven

    Zorg Leuven vaccineert medewer­kers en vrijwilli­gers tegen seizoens­griep: “Aantal inschrij­vin­gen steeg van 503 naar 728”

    De voorbije maanden werd Zorg Leuven op de proef gesteld in de strijd tegen het coronavirus. Zowel in de woonzorgcentra als in de assistentiewoningen, de thuiszorg en de kinderopvang zet Zorg Leuven nu alles op alles om het coronavirus buiten te houden maar ook tegen de griep wordt gestreden. “Met het griepseizoen voor de deur bieden we alle medewerkers en vrijwilligers een gratis griepvaccin aan”, zegt Bieke Verlinden (sp.a).