Vanaf heden mag je drie uur gratis parkeren in Baal.
Volledig scherm
Vanaf heden mag je drie uur gratis parkeren in Baal. © rv

Nieuwe blauwe zone treedt in werking in Baal

TREMELONu de verkeersborden met aanduiding van de zones met beperkte parkeertijd geplaatst zijn, is het nieuwe parkeerregime in Baal definitief van kracht.

 1. Halverwege zijn pelgrimstocht verzamelde Marc Peeters al 2000 euro voor de waterramp in Wallonië: “Ze zeggen dat Brigitte en Jacques geluk hadden omdat het water ‘slechts’ 2,5 meter hoog stond in hun woning.”
  Leuven

  Halverwege zijn pelgrims­tocht verzamelde Marc Peeters al 2000 euro voor de waterramp in Wallonië: “Ze zeggen dat Brigitte en Jacques geluk hadden omdat het water ‘slechts’ 2,5 meter hoog stond in hun woning.”

  Bijna een week geleden vertrok Marc Peeters als enige vertegenwoordiger van Biketeamtripel aan een 1.500 kilometer lange pelgrimstocht per fiets. Met zijn onderneming wilde de Leuvenaar geld inzamelen voor de waterramp in Wallonië van afgelopen zomer. Daar ruimen de vrijwilligers van Team Eclair nog steeds puin. Met een flinke 700 kilometer op de teller is Marc zo goed als halfweg.
 2. De Zomer is van Mechelen sluit af met comeback: Ottertrotter in de Kruidtuin
  Mechelen

  De Zomer is van Mechelen sluit af met comeback: Ottertrot­ter in de Kruidtuin

  Na twee corona-edities komt Mechelen Feest opnieuw met een volwaardige festivalkalender. Vrijdag werd het programma van De Zomer is van Mechelen voorgesteld “met het beste van voor én tijdens corona”. Zo keert naast vaste waarden als Parkpop en Maanrock ook ‘kind van corona’ Predikheerlijke Zomer terug. De verrassing zit in de staart: de comeback van Ottertrotter, dat verhuist van het Tivolipark nar de Kruidtuin.