Woonzorgcentrum Damiaan
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Damiaan © vertommen

Grootste woonzorgcentrum van ons land krijgt vaccins op 15 januari

TremeloNu de vaccinatiecampagne volop loopt, heeft ook woonzorgcentrum Damiaan in Tremelo - met haar 460 bewoners en 390 personeelsleden het grootste rusthuis van ons land - goed nieuws ontvangen. “Op vrijdag 15 januari starten we met het effectief toedienen van de eerste vaccins”, klinkt het. 

 1. Kevin Vanderauwera (Ho.Re.Ca Leuven) pleit voor snelle heropening om golf van faillissementen te voorkomen: “Wie nu gaat skiën, spuwt in ons gezicht”
  PREMIUM
  Leuven

  Kevin Vanderauwe­ra (Ho.Re.Ca Leuven) pleit voor snelle heropening om golf van faillisse­men­ten te voorkomen: “Wie nu gaat skiën, spuwt in ons gezicht”

  Hoeveel horecazaken blijven er na de coronacrisis nog over in Leuven? Kevin Vanderauwera van Ho.Re.Ca Leuven ziet het stilaan somber in want het blijft wachten op perspectief voor de sector. “Zowel financieel als mentaal begint de verplichte sluiting zwaar door te wegen. Als ik door het raam kijk dan zie ik de wereld verder gaan maar bij ons blijft alles stil. Er moet echt snel een datum voor onze heropening komen want er zijn drama’s op komst.”
 1. Het Hoornplein in Leuven is vernieuwd, en speciaal voor de mensen die hun glas náást de glascontainers kwamen dumpen: die zitten nu ondergronds
  PREMIUM
  Leuven

  Het Hoornplein in Leuven is vernieuwd, en speciaal voor de mensen die hun glas náást de glascontai­ners kwamen dumpen: die zitten nu onder­gronds

  De werkzaamheden aan het Hoornplein in Leuven zijn zo goed als klaar. “Het basketbalterrein is niet verdwenen, maar wel anders ingepland. Rond het terrein staat een hek van 3,5 meter hoog. Kinderen krijgen ook een eigen speelplek”, aldus schepen van Openbare Werken Dirk Vansina (CD&V). Na het Hogeschoolplein, het Alfons Smetsplein en het Sint-Agathaplein is het Hoornplein al het vierde plein dat het voorbije jaar grondig werd vernieuwd.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is