Eethuisje Belomi in Tremelo.
Volledig scherm
Eethuisje Belomi in Tremelo. © Johan Pelgrims

Fotograaf Johan Pelgrims vereeuwigt gedwongen sluiting van lokale horeca op beeld

TremeloFotograaf Johan Pelgrims (50) uit Begijnendijk trekt sinds afgelopen weekend door de straten van het Hageland. Gewapend met zijn fototoestel neemt hij deel aan het project ‘corona in beeld’, een initiatief om de impact van de horecasluiting in beeld te brengen. Johan is zijn fototocht gestart in Tremelo en dat leverde al unieke beelden op.

 1. Geen afwezigen bij zorgverleners in Leuvens vaccinatiecentrum, en daar is een goeie reden voor: “Iedereen kwam opdagen voor de eerste 400 vaccins”:
  PREMIUM
  Leuven

  Geen afwezigen bij zorgverle­ners in Leuvens vaccinatie­cen­trum, en daar is een goeie reden voor: “Iedereen kwam opdagen voor de eerste 400 vaccins”:

  Ondanks berichten van bedenkingen vanuit de zorgsector over het vaccin van AstraZeneca vonden de eerste 400 dosissen vlot hun weg naar zorgverleners in het Leuvense vaccinatiecentrum. “Alle zorgverleners met een afspraak zijn komen opdagen. De bereidheid om zich te laten vaccineren blijkt dan toch erg hoog”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a). Leuven ontvangt volgende week opnieuw 400 vaccins.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"