Wim Michiels op het nieuwe loungeterras van Eetcafé Velo
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Michiels op het nieuwe loungeterras van Eetcafé Velo © vertommen

Eetcafé Velo heropent met overdekt terras en loungecorner: “We willen onze klanten een vakantiegevoel geven”

TREMELOExtra terrasoverkapping, tropische planten, een nieuwe lounge, bij Eetcafé Velo aan de Balenberg in Baal (Tremelo) hebben ze kosten noch moeite gespaard om alles tot in de puntjes - en de pintjes - voor te bereiden om hun geliefd cliënteel vanaf zaterdag in de beste omstandigheden te ontvangen. “Met deze investeringen mikken we ook op de lange termijn”, klinkt het.

 1. Schoonmakers in bloemetjes gezet
  Begijnendijk

  Schoonma­kers in bloemetjes gezet

  Naar aanleiding van de “Week van de schoonmaker” heeft ACV Begijnendijk-Betekom de medewerkers van de verschillende schoonmaakdiensten in de gemeente in de bloemetjes gezet. “Elke dag opnieuw staan ze met de glimlach voor ons klaar. Dag in, dag uit steeds opnieuw! Er zijn heel veel soorten schoonmakers, en die verdienen één voor één respect en waardering, zegt voorzitster van het ACV Wendy De Cock. “Sinds de coronamaatregelen is het nog duidelijker hoe belangrijk de job van het schoonmaakpersoneel is en hoe zij elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven. Zij verdienen het om in deze week extra bedankt te worden want hun inzet is goud waard!”
 2. Spoorwegovergang Danone zaterdag lange tijd gesloten
  ROTSELAAR

  Spoorweg­over­gang Danone zaterdag lange tijd gesloten

  Voor werken in opdracht van spoorwegbeheerder Infrabel ter hoogte van de spoorwegovergang aan Danone in Rotselaar, moet op zaterdag 19 juni de Stationsstraat afgesloten worden. De werken starten om 2 uur ‘s nachts en zullen ongeveer tot 19 uur ‘s avonds duren. Er wordt een omleiding voorzien vanaf de rotonde via de Aarschotsesteenweg naar de Langestraat – Steenweg op Wezemaal/Torenstraat. Het verkeer komt zo uit op het kruispunt Torenstraat - Stationsstraat/Provinciebaan om hun weg verder te zetten.