Heel wat familie, vrienden, kennissen en supporters kwamen de driekleur van Thibau Nys gisteravond vieren.
Volledig scherm
Heel wat familie, vrienden, kennissen en supporters kwamen de driekleur van Thibau Nys gisteravond vieren. © Sven Ponsaerts

Een pintje Thibau? "Absoluut niet"

BAAL/BETEKOMThibau Nys (15) zit vandaag al terug op de schoolbanken. Maar zaterdag beleefde de tiener nog een delirium toen hij Belgisch kampioen veldrijden werd bij de tweedejaarsnieuwelingen in Koksijde. Een bescheiden feestje kon er gisteravond nog net af met familie, vrienden en supporters. Maar een pintje, Thibau? "Absoluut niet." Zo vader, zo zoon.

  1. KIJK. Mankende dief neemt de tijd om waardevolle Orval-reclame van gevel te halen: “Dit was een geschenk van mijn overleden broer”
    PREMIUM

    KIJK. Mankende dief neemt de tijd om waardevol­le Or­val-reclame van gevel te halen: “Dit was een geschenk van mijn overleden broer”

    Een ordinaire dief is woensdag gefilmd geweest toen hij ‘s nachts bij café Bij Boeres in Wezemaal een emaille reclamebord van het biermerk Orval van de gevel haalde. Oud-burgemeester Dirk Claes ziet daarmee een waardevolle herinnering aan zijn overleden broer verloren gaan. “Elke donderdag klinken we nog met een Orval op hem.” De verdachte leek slecht te been en nam dan ook zijn tijd, is te zien in de video.
    Rotselaar, Aarschot