Tadej Pogacar.
Volledig scherm
PREMIUM
Tadej Pogacar. © Photo News

Zonneveld over Pogacar: “Beschuldigen zonder hard bewijs gaat te ver. Maar er is genoeg reden om vragen te stellen”

Tour de FranceOok Thijs Zonneveld keek de voorbije dagen met open mond naar de prestaties van Tadej Pogacar. De columnist weet niet of Pogi iets doet wat niet mag en vindt het “veel te ver gaan om hem zonder hard bewijs te beschuldigen”. Maar tegelijk heeft de Nederlander wel vragen, ook over enkele dubieuze figuren in Pogacars omkadering, én geeft hij ook aan hoe Pogacar de verdachtmakingen kan counteren.

73 reacties

 • Jan Van Bavel

  4 maanden geleden
  De ronde is niet meer wat het ooit is geweest zoals in de jaren van Eddy Merckx.
 • Kristof Vandersmissen

  4 maanden geleden
  Wat belachelijk uitleg van Thijs. Hij kan mss gelijk hebben. Maar dan stel ik me ook vragen bij Cavendish. 2j niets kunnen om vervolgens bij Quickstep ineens terug de snelste te zijn. Pogacar zijn grootste concurrenten zijn er niet bij of gevallen. Net als Cavendish zijn concurrenten zijn gevallen of hebben geen treintje. Zo kun je het grote verschil tussen hun en andere renners wel een beetje relativeren
 • Eric Van Acker

  4 maanden geleden
  Freddy Madou, ik stel me dezelfde vragen ivm MVDP, maar sst we zijn blijkbaar de enige … van het ketone verhaal horen we eveneens niets meer … bizar
 • Elle Devee

  4 maanden geleden
  Als men bij een prestatie van een renner het woordje buitenaards gebruikt heb ik al mijn twijfels. Ik herinner me nog de verrijzenis van ene F.Landis. Men had toen ook niet genoeg superlatieven. En hoeveel keer is Armstrong niet op doping gecontroleerd. Nooit iets gevonden. Dat wil dus niks zeggen.
 • Norbert Deploige

  4 maanden geleden
  Er is zelfs een renner die er 40 is en nu beter rijdt dan in de doping tijd. Die zelfs indertijd betrapt en geschorst is geweest .Nu mijn vraag ………hoe is dit mogelijk in deze laboratoria tijd?
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.