Zo verliep de perfecte tijdrit van Van Aert: vliegende start, consolideren in deel twee en zwaar afzien in slot

Tour de FranceWout van Aert heeft in de slottijdrit van de Ronde van Frankrijk z'n tweede ritzege in deze Tour geboekt. Onze landgenoot blies iedereen weg met een kanontijd. Tadej Pogacar speelde geen hoofdrol, maar verzekerde zich wel van een tweede opeenvolgende eindzege. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de tijdrit.

5 reacties

 • Gino Denil

  1 week geleden
  Hij moet de tour niet winnen. Hij moet zijn loopbaan anders oriënteren. Met jonge renners als Pogacar, Vinegard, Bernal en misschien ook Remco loopt hij het risico enkel maar achter de feiten aan te hollen als hij zijn zinnen op de tour zet. En veel andere grote overwinningen te missen. Als Poulidor niet altijd zijn zinnen op de tour gezet had dan had hij een geweldig palmares bij elkaar gereden. Die won in zijn beginjaren 2 zware klassiekers en stond 4 keer op het podium in het WK.
 • Jan Van Bavel

  1 week geleden
  Om de tour te winnen moet er meer gebeuren.
 • Marcel Lion

  1 week geleden
  Goed zo Wout proficiat!
 • Guy Moreels

  1 week geleden
  Proficiat Wout ! Die mooie ritzege na tweemaal Mont Ventoux en nu deze mooie overwinning in de tijdrit ! Dat belooft voor de Spelen. Eddy Merckx spreekt over de perfecte tijdrit en wij waren er ook getuige van. Je hebt een mooie Tour gereden !
 • Danu Naessens

  1 week geleden
  Proficiat. Al waren er die hier neerpende dat je nooit zou winnen .nogmaals Proficiat