Wout van Aert wil voor de regenboogtrui gaan op het WK in Imola.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert wil voor de regenboogtrui gaan op het WK in Imola. © Photo News

Wout van Aert ziet geen Tourwinnaar in zichzelf: “Ik wil me niet omscholen tot een renner die een grote ronde kan winnen”

Tour de FranceStrade Bianche en Milaan-Sanremo heeft Wout van Aert gewonnen. Hij won al twee etappes in de Tour. Komen nog: het wereldkampioenschap in Imola, waar hij de titel wil pakken in het tijdrijden en op de weg. Om dan de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix te winnen. Wout van Aert verkeert in een zegeroes en de roes is verslavend. Alles kan, zelfs een grote ronde winnen, zeggen ze. Van Aert: “Dat wil ik niet.”

18 reacties

 • Jan Verhelst

  11 maanden geleden
  Dat is zelfkennis, zouden meer Belgen iets van kunnen leren.
 • MARTIN MONSAERT

  11 maanden geleden
  Hij kan proberen rondes te winnen. Wout kan beginnen met kleinere rondes en zo opbouwen. Misschien kan hij beginnen met de 3-daagse De Panne...
 • bernard vermeulen

  11 maanden geleden
  Een dikke proficiat aan de Wout, hopelijk denkt heel Jumbo er aan en wint Primoz vandaag zodat ze kunnen een flesje kraken vanavond.
 • Liliane Wuyts

  11 maanden geleden
  Wout is altijd eerlijk. Trouwens een gelukkige verjaardag voor hem vandaag. Hopelijk vieren we straks weer feest.
 • Johan Messeeuw

  11 maanden geleden
  Wout kan zeker de RVV of Roubaix winnen maar dan mag hij zich zo niet in dienst stellen tijdens de Tour. Hij mag gerust meer energie steken in zijn eigen ambities. Het veldrijden is nu bijzaak geworden.