Wout van Aert vindt Tourparcours op zijn maat: Belgische etappe, zware kasseirit, moordende bergen en start in Denemarken

Tour de FranceDe Tour de France 2022 is officieel voorgesteld. Met een driedaagse in Denemarken, heel wat aankomsten bergop en een zware kasseirit mogen we spektakel verwachten.

20 reacties

 • Antoine Van De Velde

  1 week geleden
  Hoe komt men erbij om Wout kans te geven om de gele trui te veroveren die heeft toch nog nooit iets gepresteerd in de Tour. Ja goed zeven ritjes op drie deelnames dat moet elke goed getrainde renner toch kunnen.
 • Jan Van Humbeeck

  1 week geleden
  Ik zie mogelijkheden, hoor hem weeral bezig. Zoals de tijdrit en wereldkampioenschap zeker met 2 vingers in zijn neus. Tis te hopen voor WVA dat MVDP dan niet meerijdt want anders worden die mogelijkheden herleid tot 2de plaatsen.
 • Etienne De Bondt

  1 week geleden
  Dit jaar ging Van Aert ook de eerste week het geel pakken, het spel van de analisten kan weer beginnen.
 • Johan Maddens

  1 week geleden
  Hier valt zonder tegenslag voor Van Aert wel iets te rapen , met in totaal 53 km tijdrit kan hij wel een mooi klassement behalen . En bergop heeft hij ook al bewezen een strak tempo aan te kunnen meestal als helper , maar de manier waar hij wegreed op de Mont Ventoux van Alaphilippe en Mollema was indrukwekkend . Zijn rol zal wel als helper zijn , maar deze Van Aert is tot meer in staat !!
 • Felix Strackx

  1 week geleden
  De volgende 10 jaar is de Tourwinnaar bekend.
 1. “Welkom in het tijdperk Pogacar”: volgens columnist Thijs Zonneveld kunnen we niet meer om de dominantie heen
  PREMIUM
  Tour de France
  18

  “Welkom in het tijdperk Pogacar”: volgens columnist Thijs Zonneveld kunnen we niet meer om de dominantie heen

  Spannend om de eindzege was de Tour de France nooit. Dat zag ook columnist Thijs Zonneveld. Geen berg gezien na vijf dagen, maar iedereen wist toen al: tegen Tadej Pogacar is niets te beginnen. Wat betekent dat voor de toekomst? “Er is wel vaker van jonge Tourwinnaars gezegd dat ze de sport járenlang zouden domineren. Maar Pogacar is nog een klasse beter dan Ullrich en Bernal.”