Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © AFP

“Wout van Aert mag gerust wat sluwer en onverbiddelijker zijn”: ex-topatleet en psycholoog Kahan vindt dat gele trui nog te veel gentleman is

Tour de FranceWout van Aert zal snel weer winnen in deze Tour de France. Daar is ook (sport)psycholoog Nathan Kahan van overtuigd. Alleen: hij is zo lief, mijnheer. Iets meer nijdigheid mag. “‘F***, ik ben tweede!’: die taal moeten ook zijn benen spreken.” Of hoe Van Aert misschien een beetje meer ‘smeerlap’ moet worden. 

11 reacties

 • Kris Hendrikx

  1 maand geleden
  Deze man heeft nooit een platte prijs gelopen buiten België, maar hij denkt het beter te weten dan superkampioen Van Aert. Merckx was 4x tweede in de Tour van 1969. Ook te veel gentleman, zeker? Hij won ook 6 ritten en de Tour met 18 minuten voorsprong.
 • Kris Moernaut

  1 maand geleden
  Je eigenste ik is jouw comfortzone en is jouw belangrijkste identiteit, net dat waarvoor je beste en trouwste supporters je graag hebben. Dat mag je een mens atleet niet afnemen, wout is wout en mathieu is matje, allebei tonen ze zich wat kwetsbaar en dat is goed. Niemand houdt van ubermenshen. Dat is mijn inzicht als personal trainer- mental coach en ex atleet
 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Sorry hoor, maar dat Van Aert nu maar gewoon blijft zoals hij is. Nijdigaards zijn er al genoeg.
 • Melanie Van den broeck

  1 maand geleden
  Hij is top wacht maar
 • albert verdeyen

  1 maand geleden
  Geef Wout een beetje meer Vanderpoel mentaliteit en hij is nr 1
 1. Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakmakers voor de Tour de France Femmes
  PREMIUM
  Tour de FRANCE FEMMES
  1

  Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakma­kers voor de Tour de France Femmes

  Historisch! Want zondag spelen Jonas Vingegaard en co het denkbeeldige stokje door aan een fris en ongeduldig vrouwenpeloton. Wie klopt Annemiek van Vleuten in de allereerste Tour de France Femmes? Wat doet Lotte Kopecky? En tot wat is Julie De Wilde, de jongste van het pak, in staat? Kortom, wie geeft deze ronde peper en zout? Tien smaakmakers op een rij.