BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert komt terug op voorval met Peter Sagan: “Ik was in de war door de beweging van Morkov”

Tour de FranceWout van Aert kwam voor de start van de vierde etappe in de Tour de France terug op het voorval met Peter Sagan tijdens de sprint van zondag. Volgens Sagan - die zich duidelijk kwaad maakte - week Van Aert van zijn lijn af. Van Aert: “Ik kan evengoed teleurgesteld zijn over wat daar gebeurde, want het kost mij ook enkele centimeters aan de lijn.” 

103 reacties

 • van den eeden maria

  1 maand geleden
  Mijnheer Van Bavel zouden ze niet beter iedereen die in een wedstrijd naast de weg staat beboeten al eens gezien wat die achterlaten. Om nog te zwijgen over jongeren op festivals en voetbalsupporters na de wedstrijd. Elke dag wandel ik en kijk maar wat onze jeugd en wieler toeristen achterlaten. Van Aert kreeg een boete zoals het reglement zegt en hoort.
 • Hugo Verlot

  1 maand geleden
  Teken van onmacht. Grootste boeman van peleton zou beter zwijgen.
 • Lucie Vervaeke

  1 maand geleden
  Van Aert begin geen enkele fout. 100% op rechte lijn sprinten hoeft niet
 • ANDRE AERTS

  1 maand geleden
  Indien drinkbussen worden weg gegooid, deze bussen worden onmiddellijk door supporters tot vechtens toe opgeraapt! EN, indien een bus in het wilde weg wordt weg gegooid dan is dat nog geen probleem daar deze bussen zichzelf oplossen in de natuur indien ze in gras of bladeren al dan niet rotte terechtkomen. Vergaan in de natuur. Trouwens verplicht zulke drinkbussen te gebruiken.
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Sagan heeft groot gelijk, voor het dumpen van afval moet er een boete van tien minuten opgelegd worden !