Wout van Aert in uitgebreid gesprek met Stijn Vlaeminck over kritiek op Jumbo-Visma: “Heb alles bereikt dankzij deze ploeg”

Tour de FranceRustdag in de Tour. Een ideale gelegenheid voor Stijn Vlaeminck om met Wout van Aert (27) - dé man van de eerste Tourweek - terug te blikken op de eerste etappes. Over die magische dagen in het geel, de strijd - nu, ja... - voor het groen en de uitspraken van Eddy Planckaert over het gebrek aan steun van ploeg Jumbo-Visma. “Het is net dankzij de omkadering en mijn sterke ploegmaats dat ik het groen heb en de gele trui heb mogen dragen. Ik voel me hier fantastisch.”

39 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Positieve kritiek van planckaert Hij bedoelde het goed over wout En ook stimuleren voor heel de ploeg eh
 • Thomas Van leer

  5 maanden geleden
  Plankaert probeert bij deze de ploeg nog meer te stimuleren denk ik , super pienter toch .
 • norbert loyaerts

  5 maanden geleden
  Planckaert bedoeld het goed Lees wat fabio vandaag schrijft. 6 ploegmaten moeten heel de dag bij mij blijven en mij over de cols brengen. Jumbo kan er geen 6 geven zij willen ook de hout winnen. Topploeg maar wout in een ploeg met alle renners achter hem (en dat is wat eddy zegt) wint wout nog veel meer. Maar wil hij dat boven een topploeg
 • Mario Tersago

  5 maanden geleden
  Over de tactiek valt misschien iets te zeggen maar je ziet toch duidelijk dat Wout hier helemaal tot zijn recht is gekomen en hijzelf én de ploeg, zichzelf overstijgen. TJV heeft overduidelijk één van de sterkste Tour-ploegen van het moment. Ik begrijp de ophef ook niet, men verwacht dat ze alles moeten winnen. Een beetje realisme zou wel op z'n plaats zijn.
 • Jean Paul Heck

  5 maanden geleden
  Domme man, die Planckaert. Juist door jumbo kan wout zijn geweldige talenten etaleren. Ze hebben hem het rustig gebracht, waardoor hij nu die superster is. Bij alle andere ploegen was dat zeker niet gelukt
 1. Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakmakers voor de Tour de France Femmes
  PREMIUM
  Tour de FRANCE FEMMES
  1

  Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakma­kers voor de Tour de France Femmes

  Historisch! Want zondag spelen Jonas Vingegaard en co het denkbeeldige stokje door aan een fris en ongeduldig vrouwenpeloton. Wie klopt Annemiek van Vleuten in de allereerste Tour de France Femmes? Wat doet Lotte Kopecky? En tot wat is Julie De Wilde, de jongste van het pak, in staat? Kortom, wie geeft deze ronde peper en zout? Tien smaakmakers op een rij.