Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wout van Aert: “Groene trui? Knechten en tegelijk concentreren op puntengewin is onmogelijke combinatie”

Tour de France‘Quel phénomène!’ De bewondering voor Wout van Aert (25) neemt ook in Frankrijk met de dag toe. “De ­beste renner ter wereld? Ik? Daar gaat het me niet om. Ik wil gewoon koersen winnen. En ik win er veel, de laatste tijd.”

10 reacties

 • Pascal Bostoen

  9 maanden geleden
  Nu dumoulin door het ijs is gezakt, moeten ze wout een kans geven voor groen
 • marc van de poel

  9 maanden geleden
  @ Annie : Wout is een luxe waterdrager. Zijn deelname aan de tour is daar helemaal op gebaseerd. Als Wout nu en dan een extra prijs kan meepikken, des te beter voor hem en voor het team. Maar zijn taak blijft Roglic en Dumoulin uit de wind zetten.
 • ivo torfs

  9 maanden geleden
  Mevr Annie Laureys,omdat in een ploeg met een goede verstandhouding iedere renner opkomt voor zijn collega's en dat loontnormaal gezien. In het modern wielrennen is er geen gewin zonder ploegwerk.
 • Roger Deprez

  9 maanden geleden
  Annie Laureys omdat hij een goed opgevoede man is en geen arrogantie kent of heeft wanneer er zo uitslagen komen en vooral ik als fan ben daar ook niet zo gelukkig mee maar hij heeft een afspraak met de leiding van Jumbo-Visma en door zijn opvoeding komt hij die tot in de letter na ook al kost hem dat overwinningen. Hopelijk kan iedere wielerliefhebber zien wat voor man deze Wout is.
 • annie laureys

  9 maanden geleden
  Waarom is de beste renner waterdrager ??