Wout van Aert is klaar voor de Tour.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert is klaar voor de Tour. © BELGA

Wout van Aert door de ogen van zijn trainingsmaten: “Als we drie keer over prikkeldraad moeten kruipen om op een mooie plek te komen, dan doet hij dat”

Tour de FranceWout van Aert (26) is klaar voor de Tour. Best straf, want anderhalve maand geleden lag hij nog op de operatietafel na een blindedarmontsteking. De mannen met wie hij geregeld op pad gaat, zijn niet verrast: “Hij is een trainingsbeest, houdt van een diep gesprek en weet overal de weg.” Zijn trainingmaten, onder wie zelfs een schrijnwerker, over de onbekende kantjes van de wielerkampioen.

9 reacties

 • Gasparelli Schouwaerts

  1 maand geleden
  Ben zelf een Mathieu fan, maar heb het volste respect voor Wout...
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Als hij nog niet 100% is na zijn operatie maakt dat voor mij geen verschil, als hij die twee tijdritten in de tour zou winnen is het weer feest en zijn we heel tevreden. Succes Wout.
 • Roland Merveillie

  1 maand geleden
  Wout is een geweldige klasbak ,alleen al de manier hoe hij is teruggekomen uit die zware blessure en wat hij daarna heeft gepresteert en gewonnen heeft daar kun je alleen maar bewondering voor hebben !!!!
 • josé delie

  1 maand geleden
  Als west .vlaming is Wout mij opgevallen op het w.k. voor junioren in Koksijde, hij heeft mij nooit meer losgelaten, als sportman en als mens met een stalen karakter is hijeen voorbeeld voor veel jongeren in voor en tegenslag ,en dan nog een voorbeeld van sportiviteit kortom een prachtmens ! En ik wens hem een veilige en succesvolle Tour !!!
 • André Van Elslande

  1 maand geleden
  Prachtig renner. Een voorbeeld voor velen ook in andere disciplines. Laat ons hopen dat de renners in de a.s. Tour van ongelukken gespaard worden.