Van Aert en Vingegaard, de tenoren van deze Tour, zetten de puntjes op de i
Volledig scherm
Van Aert en Vingegaard, de tenoren van deze Tour, zetten de puntjes op de i © Belga

Wout doet het: emotionele Van Aert wint razendspannende tijdrit, ploegmaat Vingegaard stelt eindzege veilig

Tour de FranceWout van Aert heeft andermaal zijn topvorm geëtaleerd in de Tour de France. Onze landgenoot won de 40,7 kilometer lange tijdrit met 18 seconden bonus op ploegmaat Jonas Vingegaard, die zijn eindzege veilig stelde - al ontsnapte hij in een afdaling wel aan een zware valpartij. Tadej Pogacar kende geen topdag en strandde op plek drie. 

96 reacties

 • Rudy van Hecke

  2 maanden geleden
  jumbo-visma wat een ploeg the next avengers
 • Sophia de smet

  2 maanden geleden
  Toprenner en mens . Echt de beste van de beste ! Heb genoten van de tour. Altijd iets te beleven dankzij Wout ! Fantastisch
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Wout is zonder twijfel en met voorsprong de grote figuur van deze tour. En deze tour was met evenveel voorsprong de spannendste in vele saaie jaren. Met vooral dank aan de/alle renners zélf, het is duidelijk, en gelukkig, terug minder rekenen en harder duwen geworden.
 • Claude Broucker-Briké

  2 maanden geleden
  Geweldige prestatie. Maar Wout zal, naar de toekomst toe, mogen kiezen: ofwel klassiekers, ofwel het rondewerk. Vandaag heeft Vingegaard Wout laten winnen. Is op voorhand besproken en toegegeven. Vind Van Aert zelfs veel beter dan Remco Evenepoel. Wat er ook van is Wout: de renner van het jaar! Remco in de Vuelta zoals de Giro 2021: de afgang?
 • Fred van Boles

  2 maanden geleden
  Als die niet sportman van het jaar wordt versta ik het niet meer