Wéér net niet voor Van Aert: Dylan Groenewegen troeft de gele trui en Jasper Philipsen af

TourDylan Groenewegen heeft de derde rit in de Ronde van Frankrijk op zijn naam geschreven. De Nederlander van Team BikeExchange was sneller dan onze landgenoten Van Aert en Philipsen. Wout van Aert behoudt wel zijn gele leiderstrui. Thuisrijder Magnus Cort kleurde de etappe door 130 kilometer alleen op kop te rijden.

30 reacties

 • Willem Leeuw

  1 maand geleden
  Lage landen doen het goed. Groenewegen is het nog niet verleerd. En Jakobsen gelukkig ook niet. Wout is de beste allround renner en terechte gele en groene trui drager Als je 2e wordt en verschillende sprintkanonnen achter je laat is dat bijzonder knap.
 • Jan Janssens

  1 maand geleden
  Eerst 5 seconden, dan een wiel, nu een banddikte. Dus morgen is het zeker prijs!
 • marc werbrouck

  1 maand geleden
  Enkel de overwinning telt. De rest is larie en apekool. Jumbo gaat voor groen en geel. Wedden dat JV geen van beide truitjes zal hebben?
 • BART ROTTY

  1 maand geleden
  Inderdaad Luc De Bruycker. Zonder die storing was Van Aert net die 2 cm eerder over de meet. Ongelooflijk dat onze commentatoren dat niet opmerken.
 • nicole haeck

  1 maand geleden
  Het is altijd wat met Sagan als hij niet kan winnen, proficiat Wout met geel en groen.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.