Wéér net niet voor Van Aert: Dylan Groenewegen troeft de gele trui en Jasper Philipsen af

TourDylan Groenewegen heeft de derde rit in de Ronde van Frankrijk op zijn naam geschreven. De Nederlander van Team BikeExchange was sneller dan onze landgenoten Van Aert en Philipsen. Wout van Aert behoudt wel zijn gele leiderstrui. Thuisrijder Magnus Cort kleurde de etappe door 130 kilometer alleen op kop te rijden.

30 reacties

 • Willem Leeuw

  1 maand geleden
  Lage landen doen het goed. Groenewegen is het nog niet verleerd. En Jakobsen gelukkig ook niet. Wout is de beste allround renner en terechte gele en groene trui drager Als je 2e wordt en verschillende sprintkanonnen achter je laat is dat bijzonder knap.
 • Jan Janssens

  1 maand geleden
  Eerst 5 seconden, dan een wiel, nu een banddikte. Dus morgen is het zeker prijs!
 • marc werbrouck

  1 maand geleden
  Enkel de overwinning telt. De rest is larie en apekool. Jumbo gaat voor groen en geel. Wedden dat JV geen van beide truitjes zal hebben?
 • BART ROTTY

  1 maand geleden
  Inderdaad Luc De Bruycker. Zonder die storing was Van Aert net die 2 cm eerder over de meet. Ongelooflijk dat onze commentatoren dat niet opmerken.
 • nicole haeck

  1 maand geleden
  Het is altijd wat met Sagan als hij niet kan winnen, proficiat Wout met geel en groen.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Ouders van Vingegaard vieren Tourzege emotioneel met dorpsbewoners in Hillerslev: “Jonas zal nu niet denken dat hij de koning is, hoor”
  Play
  PREMIUM
  Tour de France
  10

  Ouders van Vingegaard vieren Tourzege emotioneel met dorpsbewo­ners in Hillerslev: “Jonas zal nu niet denken dat hij de koning is, hoor”

  Jonas Vingegaard kon de ‘good vibes’ vanuit zijn heimat in het Deense dorpje Hillerslev tot in Frankrijk voelen. De inwoners verzamelden dit weekend in een feesttent om zijn Tour de France-zege op groot scherm te volgen. Ouders Claus en Karina omarmden elkaar na de tijdrit met tranen in de ogen. “Het hele dorp is even trots als wij.”