Van Aert.
Volledig scherm
Van Aert. © Photo News/L'Équipe

“Wat Wout elke dag doet op zijn fiets, is niet eerlijk voor de rest”: buitenland­se pers ziet Van Aert toetreden tot de galerij der groten

Tour de FranceWout van Aert siert ook de buitenlandse pers. Hoe kan het ook anders na die grootse Tourzege van gisteren? La Gazzetta dello Sport geeft hem een 10 op 10. L’Équipe denkt aan psychologische hulp voor de concurrentie. En in Spanje wijzen ze naar de trotsheid van zowel Vlamingen als Walen. “Zelden heb ik zo’n monster van een renner gezien.”

39 reacties

 • Guy Adams

  1 maand geleden
  Dat hij de Tour niet zal winnen is zeker, Roglic al zeker niet. Die heeft zijn kansen gehad. Laat hem zolang mogelijk genieten van de gele trui. Hij verdiend dat, na wat hem allemaal is overkomen. Hij is misschien wel geen Merckx, maar toch wel een groot kampioen.
 • Kris Tiene

  1 maand geleden
  Proficiat Wout! Iemand die jou geen Kampioen kan noemen,heeft jammer genoeg te weinig beleefdheid meegekregen als kind. Jouw resultaten zijn er. En gisteren, wat was dat? Onverstelbaar bijna. Te gek voor woorden. Zo mooi,de manier waarop. Je leeft,je bent,je ademt wielrennen. Veel succes nog met de rest van jouw carrière. Als sportliefhebber wil ik zeggen; BEDANKT voor de tot nu toe al zulke mooie momenten.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  En hij word nu door een Nederlandse ploegleiding opzij gezet voor een mislukte skispringer en een Roglic die nooit kans gaat maken om de Tour te winnen ? Dat is pure discriminatie van een Nederlandse ploegleiding op een Belgische renner ., Een regelrechte schande . Dat Wout vlug overstapt naar een eerlijke ploeg .
 • Marc Geerts

  1 maand geleden
  Wout zal misschien nooit de Tour winnen maar hij heeft al zeer veel op zijn palmares staan. Goede renner zonder dikke nek.
 • Johan Fonteyne

  1 maand geleden
  Prachtig, en ja, de gele trui zal wel ergens rond Pogacar zijn schouders hangen in de komende weken, maar dit is ZIJN aanloop in de tour, ZIJN hoogdagen in de tour. Hij benut elke mogelijkheid, dat maakt Wout toch wel een echt ECHT grote kampioen, elke dag strijden…
 1. RECONSTRUCTIE. Het idee voor de fantastische raid van Van Aert zat al maanden klaar bij Jumbo-Visma, al rezen er in de voormiddag wel plots twijfels
  PREMIUM
  Tour de France

  RECONSTRUC­TIE. Het idee voor de fantasti­sche raid van Van Aert zat al maanden klaar bij Jum­bo-Vis­ma, al rezen er in de voormiddag wel plots twijfels

  Een idee. Een inspirator. Een geweldige ploeg. En één renner om het orgelpunt te plaatsen. Een beresterke Wout van Aert (27) voerde in de vierde rit van de Tour de France een plan uit dat al maanden lag te rijpen bij Jumbo-Visma. Reconstructie van een fantastische raid: “Op maandagavond, aan het einde van de rustdag, haalt ploegleider Niermann zijn schrift boven en legt hij zijn ideeën voor aan de voltallige ploeg.”
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.