Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat kan er nu nog misgaan? Tadej Pogacar toont opnieuw wie de baas is: “Als ik heel diep ga, lijkt het alsof ik lach”

Tour de FranceVoor wie er nog aan twijfelde: Tadej Pogacar is de beste man in deze Tour de France. Is dat hetzelfde als zeggen dat Pogacar zondag op de Champs Elysées zichzelf opvolgt als eindwinnaar in de Tour? Daar komt het wel op neer. Wanneer je zoals Pogacar al elf dagen leider bent en zoals vandaag ook de koninginnenrit wint in de Tour, wat kan er dan nog misgaan?

4 reacties

 • viaene philippe

  3 maanden geleden
  Dat is het mooie aan de koers dat zijn topwedstrijden.
 • marc werbrouck

  3 maanden geleden
  Als dit zo verder kan wint hij meer dan 5 keer de tour.
 • NOEL CLAES

  3 maanden geleden
  Zich 2 maal tonen in 3 weken ? Komaan zeg. Zijn er nog echte renners ?
 • pascal Vanderlinden

  3 maanden geleden
  Zeer mooie overwinning van Pogacar en Carapaz speelde poker en blufte maar verloor toch zijn inzet. Pogacar blufte niet en deed een paar steekproefjes om dan toe te slaan op het goede moment toen Carapaz de verkeerde kant aan het kijken was. Goede en zeer slimme renner Tadej en 3de week kop peloton iedere dag.
 1. Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”
  Tour de France
  7

  Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”

  Pas op 5,5 km van de top van Luz Ardiden liet Wout van Aert gaan. Vanaf dat moment ging hij aan andere dingen denken en dat doet hij ook morgen. De rit naar Libourne, de 19de etappe in deze Tour de France, is gedoemd om op een sprint te eindigen, maar WvA zit al met zijn gedachten bij de generale repetitie voor de Olympische Spelen: de tijdrit van zaterdag.