EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Waar liggen de limieten van succesmachine Wout van Aert? “Om zich om te scholen, zou hij een aanslag op zijn lichaamsbouw moeten plegen”

Tour de FranceNo, no, there’s no limit. Of toch? En waar ligt die dan bij Wout van Aert (25)? Kan hij op een dag, Geraint Thomas-gewijs, transformeren tot ronderenner? Ploegleider Merijn Zeeman en coach Marc Lamberts wikken en wegen. “Wout hoort alleszins bij de klassieke coureurs met het hoogste drempelvermogen.” Eén van de beste klimmers, zoniet dé beste, in zijn specifieke soort, met andere woorden.

8 reacties

 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Michel Oyen denk dat je niet veel van de rit gezien hebt , jumbo heeft km's tempo gereden om de snelle sprinters af te matten zoals een bennett en ewan
 • Mario Tersago

  1 jaar geleden
  Omscholen? Wout hoeft zich enkel te focussen op wat hij kan en wil. Daar moet je geen ronderenner van maken, ook al heeft hij aanleg en talent om verscheidene disciplines, eigen te maken. Hij is goed in werken én afmaken, laat hem dat najagen en maak er aub geen kopman van.
 • Michel Oyen

  1 jaar geleden
  Hij zou wel eens sneller op het hoogste schavotje staan dan velen denken. De juiste ploeg en ploegmäats zijn dan erg belangrijjk. Gisteren deed hij het ALLEEN, geen hulp gekregen, ja wel van het treintje sunweb.
 • Patrick Duyck

  1 jaar geleden
  Hoe graag ik het hem gun maar denk ik eerder dat hij een nieuwe Tom Boonen wordt
 • marnix laureyns

  1 jaar geleden
  WOUT en Remco zijn op dit ogenblik onze jonge toekomst. Hopelijk komt daar nog een paar klasbakken bij.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.