EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Waar liggen de limieten van succesmachine Wout van Aert? “Om zich om te scholen, zou hij een aanslag op zijn lichaamsbouw moeten plegen”

Tour de FranceNo, no, there’s no limit. Of toch? En waar ligt die dan bij Wout van Aert (25)? Kan hij op een dag, Geraint Thomas-gewijs, transformeren tot ronderenner? Ploegleider Merijn Zeeman en coach Marc Lamberts wikken en wegen. “Wout hoort alleszins bij de klassieke coureurs met het hoogste drempelvermogen.” Eén van de beste klimmers, zoniet dé beste, in zijn specifieke soort, met andere woorden.

8 reacties

 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Michel Oyen denk dat je niet veel van de rit gezien hebt , jumbo heeft km's tempo gereden om de snelle sprinters af te matten zoals een bennett en ewan
 • Mario Tersago

  1 jaar geleden
  Omscholen? Wout hoeft zich enkel te focussen op wat hij kan en wil. Daar moet je geen ronderenner van maken, ook al heeft hij aanleg en talent om verscheidene disciplines, eigen te maken. Hij is goed in werken én afmaken, laat hem dat najagen en maak er aub geen kopman van.
 • Michel Oyen

  1 jaar geleden
  Hij zou wel eens sneller op het hoogste schavotje staan dan velen denken. De juiste ploeg en ploegmäats zijn dan erg belangrijjk. Gisteren deed hij het ALLEEN, geen hulp gekregen, ja wel van het treintje sunweb.
 • Patrick Duyck

  1 jaar geleden
  Hoe graag ik het hem gun maar denk ik eerder dat hij een nieuwe Tom Boonen wordt
 • marnix laureyns

  1 jaar geleden
  WOUT en Remco zijn op dit ogenblik onze jonge toekomst. Hopelijk komt daar nog een paar klasbakken bij.
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. “Welkom in het tijdperk Pogacar”: volgens columnist Thijs Zonneveld kunnen we niet meer om de dominantie heen
  PREMIUM
  Tour de France
  18

  “Welkom in het tijdperk Pogacar”: volgens columnist Thijs Zonneveld kunnen we niet meer om de dominantie heen

  Spannend om de eindzege was de Tour de France nooit. Dat zag ook columnist Thijs Zonneveld. Geen berg gezien na vijf dagen, maar iedereen wist toen al: tegen Tadej Pogacar is niets te beginnen. Wat betekent dat voor de toekomst? “Er is wel vaker van jonge Tourwinnaars gezegd dat ze de sport járenlang zouden domineren. Maar Pogacar is nog een klasse beter dan Ullrich en Bernal.”